100% økologisk

Ét af Minimiraklers favoritmærker – Filibabba – tænker på lidt mere end bundlinjen. De interesserer sig for miljøet og for dit barns sundhed. 100% økologisk bomuld er din garanti for dit barns velvære og sundhed og med GOTS certifikat kommer også miljøet med ind i regnestykket. Filibabba tænker fremad…for dit barns skyld!

Den blødeste kvalitet

Bæredygtighed og lækkert design er ikke det eneste, der kendetegner Minimiraklers store udvalg af Filibabba produkter – også komfort og praktik er i højsæde, og du kan både se og mærke det. Puslepudernes enkle udformning og smukke tekstil er coated med vandafvisende materiale, så det nemt kan tørres af, ligesom betrækket hurtigt kan lynes af for vask. Sengesættene i rolige pastelfarver og stilistiske mønstre er silkebløde mod den sensitive børnehud og kvaliteten holder vask efter vask. Den allergivenlige ammepude i cool design er også 100% betrukket med økologisk bomuld og ergonomisk korrekt for en god ammestilling. Vend puden og få et nyt design – ensfarvet den ene dag, mønstret den næste. Gå ikke på kompromis, når du gerne vil have både sikkerhed, sundhed, komfort og design til den næste generation.

baby-stuff-47

Klassiske produkter!

Hvad kendetegner klassisk design? Det er design, der holder år efter år efter år – både i funktion, design og kvalitet. Funktionen hos en ammepude skal eksempelvis tilgodese både mor og barn. Mange timers amning og behov for at bære rundt på et spædbarn kræver en ammepude, der aflaster og støtter dig som mor. Samtidig skal dit barn ligge godt og trygt, uanset om du selv ammer eller giver flaske. Et godt design kan gøre et produkt til en klassiker, når det er tidsløst og unikt. Filibabbas fine mønstre på sengesættene skaber den perfekte balance mellem det unikke og det tidsløse – du bliver ganske enkelt ikke træt af at se på de stilistiske mønstre og neutrale farver. Kvalitet er nødvendigt, hvis et produkt skal kategoriseres som klassisk. Bæredygtighed og komfort er kodeordene for Filibabbas uundværlige kollektion. Du og dit barn vil dagligt glædes over den bløde bomuld og de praktiske detaljer, og som gave vil du altid se glædelig overraskelse og hyppigt brug. Klassisk design er Filibabbas design – med alle de moderne behov og bekvemmeligheder, som man har vænnet sig til her i de skandinaviske lande. Skandinavisk design handler om mere og andet end blot enkle linjer og neutrale farver, det handler om hele palletten: Dig, dit barn og miljøet.