Få et nyt og forandret liv ved at flytte

Der så forfærdelig mange forventninger. Ikke forventninger til noget speciel, men bare forventninger til alt. Det er efter konceptet med, at man skal være sin egen lykkesmed blev til. Efter eksistentialismen var en dyrket filosofi, hvor man faktisk blev klar over sin egen væren. Dette er utrolig farligt, og selvom det er utrolig naivt, så ville man til tider ønske, at man kunne forblive i denne uvidenhed, der er forbundet med at være et barn. Det er en fantastisk tid, hvor man virkelig har alle muligheder i hele verdenen. Dette skyldes ikke kun, at man har så utrolig meget tid til at udvikle nye talenter, og på samme tid har en masse valg, der skal tages. Som barn vil man også have muligheder i den forstand, at man heller ikke kender til realiteter, men derimod står hele verdenen åben. Problemet er blot, at man ikke kender alvoren af denne mulighed, og derfor vil de ofte gå til spille. De fleste vil aldrig være klar over, hvor mange muligheder de egentlig er gået glip af, og det er måske i virkeligheden også det bedste.

15579124992_a8eac327fd_bDet kan nemlig skabe utrolig store eksistentialistiske kriser, hvis man pludselig bliver klar over, hvor meget man er gået glip allerede inden man er fyldt 13 år. Drømmen om denne naivitet, som man forsat mærker en længsel efter nu, bliver allerede præsenteret ved syndefaldet, hvor Adam og Eva gør sig opmærksom på sin egen eksistens. Den eneste grund til, at Adam og Eva er specielle inden dette, er fordi gud har skabt dem som sit eget spejlbillede, men det som Sartre beskriver som det specielle med mennesket, kommer først til, når Adam og Eva spiser af kundskabens træ, og dermed får deres essens efter eksistens. For det er netop hele Sartres holdning til menneskeheden. Det der gør denne race speciel er, at de som det eneste på hele jorden er nødt til at finde deres essens efter deres eksistens. Hermed mener man altså, at mennesket selv må finde deres mening med livet efter de er blevet født. I forhold til en papirkniv, som Sartre selv bruger som eksempel, så er dennes eksistens skabt ud fra en essens. Papirknive ville altså aldrig blive skabt, hvis ikke der var en mening med, at den blev skabt. Mennesket er på denne måde dømt til frihed, og det er hvad der er ved at overhale mange mennesker i den moderne verden. Dermed kan man lynhurtigt komme til at tage forhastede beslutninger om for eksempel at flytte, fordi man pludselig bliver klar over sin egen frihed.

At flytte er netop et symbol på frihed

Det moderne menneske kan i virkeligheden bo, hvor end de vil. Nogle steder skal der flere ressourcer til, andre steder har man brug for at kæmpe for en egentlig tilladelse. Alligevel kan man let komme til at føle, at man ikke udnytter denne frihed nok, hvis ikke man vælger at flytte rundt i løbet af sit liv. Man bliver derfor en gang i mellem nødt til at tage en chance og Find et flyttefirma på Flyttetilbud.dk, for blot at skabe en forandring i hverdagen.

Skab en helt ny hverdag ved at flytte

Man kan derfor som menneske til tider have brug for at udforske denne frihed. Om man er faktisk dømt til at gøre dette, man har faktisk pligt til det. Hvis ikke vil man ende med at ligge ved sit dødsleje og fortryde hele sit liv, fordi man ikke tog chancen, da en var der.