Bolcher med logo – en lille ting med stor effekt!

Det er faktisk nede i de helt små detaljer, at man får muligheden for at markere sig stort og gøre et kæmpe indtryk. Driver man virksomhed eller forretning, så gælder det naturligvis om at have godt styr på de store og alvorlige linjer i markedsføringen, men det er ikke desto mindre tit i mindre og lidt spøjse indlag, der ender med at have størst effekt på kunderne.

Det er længe blevet talt og skrevet meget om, at tænke ud af boksen og gå mere kreativt til værks, hvis man vil skabe positiv opmærksomhed. Her kan det være en fordel at gå nye veje, der især ikke koster ret meget med er med til at underbygge det image man ønsker at have.

Bolcher med logo er tilpas anderledes og noget der både får folk til at spærre øjnene op en ekstra gang og helt sikkert bringe et smil på rigtig mange læber. Udgiften er overskuelig og effekten er nærmest ubetalelig. Dette produkt vil selvfølgelig aldrig kunne erstatte en større markedsføringsstrategi, men vil fungere som et raffineret supplement og understøtte alle andre aktiviteter i nærmest alle former for firmaer eller forretninger, både i hverdagen og til særarrangementer. Bolcherne findes i mange forskellige smagsvarianter og hos http://www.presenta.dk/ kan der helt sikkert skabes en perfekt og unik løsning til netop dit firma eller forretnings profil og behov.

Gør sød reklame med bolcher med logo
9593971156_1c4a65850d_b

Den søde tand vinder altid og at blive budt et bolche vækker glæde for langt de fleste. Denne lille varme og imødekommende gestus kaster lidt kulør og varme på grå dage. Sødere reklame findes ikke og det er den slags små tiltag, der styrker firmaet eller forretningens profil.

Isen brydes hurtigt og samtalen kommer let i gang, når man byder et eller andet. Et bolche er let at have med at gøre, kræver ingen remedier og fungerer godt i farten, modsat en kop kaffe, som ellers traditionelt er det man byder folk på. Heldigvis udelukker det ene ikke det andet og bolcher kan både erstatte og supplere andre former form traktement, alt efter hvem der er på besøg.

Bolcher med logo bliver allerede brugt mange steder med stor succes, men da hvert produkt af gode grunde er unikt og med personligt logo, er det anderledes hver gang. Disse bolcher er så fine både at tilbyde kunder og forretningsforbindelser ved besøg eller møder i butikken eller firmaet, men er også dekorative at have stående fremme på disken eller i receptionen i en skål, så folk selv kan forsyne sig. Driver man en online forretning, kan disse bolcher også være flotte at medsende sammen med ordrer, som en lille hilsen.

Få lavet bolcher med logo til dit firma eller din forretning

Få fremstillet flotte bolcher med logo lige til jeres formål. Bestil en stor mængde med det samme, for de lækre bolcher vil hurtigt få ben at gå på. Det er muligt både at få lavet bolcher, hvor firmaloget er trykt på papiret eller en mere luksuriøs udgave, hvor logo er en del af selve bolchet og indpakningen er gennemsigtig cellofan.