Godt vejr og kviklån

Det er rigtig godt vejr igen i dag, og det skal jeg da bare ud og nyde. Først skal jeg dog lige have lavet et design færdigt til en af mine venner, som lige har åbnet en webshop. Den er godt nok ikke online endnu, men det skal jo også lige være helt klar før man sender den ud.

Det kunne være rigtig hammerfedt med et lille kvilån før sommeren slutter, klik her, for så kan jeg nemlig lige få købt det sidste ind, som jeg skal bruge til min studiestart her til September. Det er så irriterende at man skal ud og købe alle de der hundedyre bøger. Jeg tænker lidt at det kunne være smart, hvis man nu bare kunne få det hele online. Især når man går på det studie, som jeg gør, hvor jeg alligevel skal sidde ved en computer hele tiden. Så kunne man eventuelt bare selv vælge, om man ville købe dem i bogformat også, for det ved jeg jo at der er mange der godt kan lide. Jeg er bare ikke en af dem.

Der har været ret meget snak omkring kviklån rundt omkring de sidste par år. Kviklån har boomet helt vildt de sidste par år, hvilket måske kan være lidt af en reaktion på bankerne, som er blevet langt mere forsigtige med at låne penge ud. Jeg synes egentlig det er rimelig fedt.

Der er naturligvis også andre grunde til at de er blevet så populære, og her kan man i hvert fald fremhæve, at det er møg nemt og hurtigt. Der er så meget fart på os danskere i denne tid. Det tror jeg helt sikker spiller ind også.

Hvis det haster så se herher kan du se de forskellige kviklån og læse meget mere omkring dem. Der står en masse god information på den side, og derfor vil jeg foreslå, at I læser derinde istedet for at læse omkring det på min blog, for jeg tør ikke garantere at alt det jeg skriver er helt korrekt.