Har ikke hørt om minilån før

Hejsa!

Man lærer noget nyt hver dag – eller det siger de kloge i hvert fald. Det passer faktisk meget godt på mig, for selvom det måske ikke lige er at gange og dividerer, så lærer man måske noget andet. Jeg vidste for eksempel ikke hvad et minilån var. Faktisk havde jeg aldrig hørt om det før. I dag har jeg lært hvad det er, og hvis du også vil det, så læs mere her. Jeg er faktisk ret glad for at jeg lærte omkring disse minilån, for det er nemlig noget, som jeg godt kunne få brug for snart. Jeg overvejer rigtig meget at flytte, for jeg har nemlig fået tilbudt en rigtig lækker lejlighed, men det kræver at jeg kan flytte ind d. 1. April, og så skal jeg i hvert fald bruge lidt moneys på indskud osv. Jeg regner ret meget med at jeg tager den, men så bliver det som sagt nok med hjælp fra et lille minilån, hehe.

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig en ny lænestol, men det må nok hellere blive en anden god gang.

Vi ses!