Iværksætter-par fra Sønderborg sælger malerier og alarmer

Et iværksætter-par fra Sønderborg i det sydlige Danmark, har på kort tid fået stor succes med to webshops, hvorfra de blandt andet sælger malerier og alarmsystemer uden abonnement.

                            

Det unge par, Malthe og Julie, har på kort tid etableret og fået succes med to webshops, der sælger kunst og sikringsudstyr til de danske boliger.

 

Malerier til billige penge

 

Eventyret tog sin begyndelse i starten af 2016. Her blev den første af de to webshops grundlagt. Den fik navnet galleri Mynewart.dk, og idéen var at tilbyde billige malerier til de danske boliger.

 

Galleriet er online baseret og sælger derfor malerier til hele Danmark. Derved er det muligt at nå ud til en stor kundeskare, hvilket galleriet er nødt til, idet avancen på malerierne er meget lav i forhold til de traditionelle danske gallerier. Dette skyldes først og fremmest, at galleri Mynewart.dk har et stort udvalg af malerier til salg, der kun koster en brøkdel af prisen. Galleriet samarbejder med en lang række udenlandske kunstnere, der maler en aftalt mængde kunst, der derefter sendes til det danske galleri. Herfra sælges kunsten så videre til de danske kunder til en pris, som er yderst favorabel. Dette er kernen til den succes det danske galleri har opnået på ganske kort tid. Hver dag sendes der malerier til nær og fjern, og selvom galleriet kun er knap et år gammelt, hænger dets solgte værker i mere end 500 danske hjem.

 

Abstrakte malerier hitter i Danmark

 

Galleriet har en stor palet af forskelligartet kunst, men der er især ét bestemt type kunst, der virkelig hitter hos de danske kunder. Hvad er det, tænker du måske? Og svaret er: Den abstrakte kunst. Abstrakte malerier storsælger, og grundet den enorme interesse og efterspørgsel efter netop denne nye malerier, har galleri Mynewart.dk valgt at sætte den i højsædet.

 

Hvorfor lige netop de abstrakte malerier er blevet så populære, har nok noget at gøre med nutidens byggestil og den generelle indretning. I dag bygges de fleste boliger meget stilrene med et minimalistisk udtryk. Der er ikke overladt meget til tilfældighederne, og der er ikke mange skæve vinkler i boligerne. Alt er opbygget efter meget lige linjer, og det er netop derfor at det abstrakte tager kegler. Et abstrakt maleri kan virkelig skabe en unik synergieffekt, hvilket giver et ellers noget tom og udtryksløst hjem en sjæl og en hygge, som man ikke kan være foruden.

 

Galleriet følger hele nøje tidens trends, hvorfor udvalget af malerier hele tiden fornyes. Galleriet modtager i omegnen af 300 nye malerier hver anden til tredje måned.

 

Iværksætter-parret er dog ikke sikker på, at det kun skal være kunst i form af malerier til salg. De overvejer også om muligheden for at få flotte og moderne plakater til salg – som et fint suppement til et farverigt maleri.

 

Alarmer uden abonnement

 

Den anden webshop, der ligeledes vækster over alt forventning er Sydalarm.dk. Som navnet antyder, er der tale om salg af alarmer – eller nærmeste bestemte alarmsystemer uden abonnement. Sydalarm.dk sælger nemlig tyverialarmer til primært boligejere og mindre virksomheder. Disse har ifølge Sydalarm.dk ingen glæde af årligt, at betale mange tusinde kroner for et abonnement, når de i stedet kan eje et, der er lige så godt. Sydalarm.dk satser nemlig kun på alarmer af meget høj kvalitet. Især deres internet-baserede IP-alarm er i høj kurs. IP-alarmen er modsat de traditionelle alarmer ikke tilkoblet et SIM-kort, men kører derimod over husstandens internet-forbindelse, hvilket giver nogle fordele i forhold til blandt andet jammer-sikring. Derudover er der absolut ingen udgifter i forbindelse med alarmen, hvilket falder i mange kunders smag.

 

Udover alarmsystemer forhandler Sydalarm.dk også videoovervågning. Sydalarm.dk har et kæmpe udvalg af forskellige videoovervågnings-løsninger, således der er til ethvert behov. I dagens Danmark kæmper især mange villaområder med utallige indbrud, hvorfor mange vælger at sikre deres hjem med både et alarmsystem samt en eller anden form for videoovervågning.

 

Dette er således de to shops, der i dag danner grundlaget for iværksætter-parrets nye levevej. Alarmsystemer og malerier (og måske plakater?).