Lån penge under 25 år

Jeg har lige siddet og luret lidt nyheder rundt omkring på diverse danske internet aviser, og har måske allerede stødt på 3-4 artikler omkring Bendtner og Zangenbergs brud, og jeg forstår simpelthen ikke hvorfor folk finder det så spændende. Jeg kan i hvert fald nok ikke komme på to personer, som jeg virkelig ikke gider læse mere om. Eller hvis det er af fodboldårsager, så har jeg ikke noget imod at læse om Danmarks bedste angriber, hvilket jeg stadig mener han er. Men for pokker hvor er jeg bare træt af hende Julie der. Hun er nok den mest belastende person her i Danmark i disse år, og nu må det være nok. Se, nu sidder jeg endda og bruger tid på at skirve om det her, så jeg er ikke bedre på nogen måde, men ville bare lige ud med det.

Nå, men nok om det, for det er da ikke værd at bruge mere tid på. Jeg vil istedet for lige fortælle jer om en side, jeg har set, hvor man kan finde lån til folk under 25 år, tjek dem ud her. Jeg sidder selv lige og lurer lidt om jeg måske skulle prøve mig med sådan et lån. Vi ses!

Så er jeg tilbage igen

Hejsa alle sammen. Jeg håber ikke, at jeg gav jer alle sammen ondt i maven og latterkramper med min forrygende joke forleden dag, men nu er jeg tilbage på sporet, nu vil jeg nemlig skrive lidt om lån og specielt lidt om sms lån, for det synes jeg godt nok er smart.

Det er faktisk ikke mere end et lille halvt års tid siden, at jeg første gang hørte om de her sms lån, og jeg må sige, at jeg er ret så imponeret over, at det rent faktisk kan lade sig gøre at låne penge over mobilen. Jeg må indrømme at jeg ikke har sat mig 110% ind i, hvordan det foregår, når man tager sig sådan et lån, men det virker til at være ret så uskyldigt og rimelig meget lige til, og det er jo bare drøn smart.